Daus Tryckeri
Daus Tryckeri

Allt samlat på ett ställe

Daus tryckeri är tryckeriet för dig som söker en komplett lösning för alla dina trycksaksbehov oavsett om de är stora eller små.

Arkoffset Digitaltryck Storformat Efterbehandling Distribution

Vår affärsidè bygger på långsiktiga relationer med kunder som ställer höga krav på tryckkvalitet, leveranssäkerhet och god produktionsekonomi. Vi erbjuder en unik bredd av trycksakstjänster med den senaste trycktekniken. Helhetslösningar som passar både små och stora produktioner och kunder av alla storlekar.

Vi har förenat modern arkoffset med marknadens bästa utrustning för digitaltryck och storformat vilket gör att vi kan erbjuda en optimal mix av trycktjänster utifrån pris, tid, format och kvalitet. Vi gör det där lilla extra för att ni skall vara helt nöjda med resultatet, för vi vet att det lönar sig i längden.

Offsettryck

Offsettryck

När du beställer större upplagor passar offsettryck perfekt. Offsettryck ger dessutom möjlighet att trycka med PMS-färger som ger en extra dimension och djup till varje enskild kulör. Du kan även välja och vraka mellan olika papperskvaliteter och på så sätt skapa en unik känsla i dina trycksaker.

Digitaltryck

Digitaltryck

Vi använder oss av digitaltryck när du beställer mindre upplagor som du vill få tryckta snabbt och smidigt. Digitaltryck passar också bra om du behöver förändra innehållet i dina trycksaker med jämna mellanrum. Med digitalt variabeltryck har du alla möjligheter att personifiera dina utskick utan att det kostar en förmögenhet. Vi kan till exempel variabeltrycka namn eller bild på respektive mottagare. Med variabeltryck kan vi också hjälpa dig med adresserade utskick eftersom vi kan digitaltrycka exakt det antal du behöver. Vill du sedan ha fler exemplar går det snabbt och enkelt!

Storformat

Storformat

Storleken har betydelse. Framförallt i skyltningar och på mässor där du vill att ditt budskap ska synas tydligt. Där är storformat, exempelvis roll-ups, banderoller eller beach flaggor ett ovärderligt hjälpmedel. Vi har bred erfarenhet av allt från grafisk formgivning till tryck av storformat och agerar gärna bollplank för hur du får ditt företag att synas på bästa sätt.

Produktionsekonomi -allt viktigare

Hos oss finns kunskapen som krävs för att producera trycksaker med god ekonomi. Genom att varje trycksak produceras i rätt maskin och att bättre utnyttja utrymmet på varje tryckplåt kan vi effektivisera arbetet och spara tid och pengar åt er som kund. Och ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre produktionsekonomi kan vi erbjuda våra kunder. Det kan handla om val av papper eller storlek på trycksaken för att slippa kostsamma tillägg, materialspill eller höga distributionskostnader.

https://daustryckeri.se/wp-content/uploads/2018/10/Logo_x2_partner.png